Mak cik mandi berkemban www dating day lt

Hari Sabtu cukup bulan, pagi hujung minggu depannya, bapak dan mak aku balik kampung dengan adik-adik yang belum sekolah.

Petang tu Mak Cik Mah ajak aku tengok wayang cerita hindustan kat town.

Nenek kawin selepas ayah mak aku meninggal sebaik saja mak aku lahir. Bila dia tidur, dia pun kepit kepala aku macam malam dulu. Kemudian aku rasa hujung kote aku macam kena jilat. Masa tu aku rasa lidahnya jilat kuit-kuit kepala kote aku. Masa dia peluk punggung aku, aku rasa kote aku macam kena kat bibir mulutnya. Tapi tak boleh sebab kepala Mah Cik Mah hadang peha aku. Aku rasa mula-mula dia jilat, lepas tu rasa macam kepala kotek masuk dalam mulutnya. Aku dengar dia macam hisap hujung kote aku, ada bunyi.. Masa tu juga aku bau busuk celah peha Mah Cik Mah tambah kuat. Diambilnya sabun, digosok ke tapak tangannya; langsung diusapnya kat batang kote aku. Aku ada tengok tetek mak aku masa susukan adik, tapi lembik aja. Katanya, “lain kali Mak Cik ajar macamana Apit nak kencing sedap..” Aku angguk kepala. Mak kata, “Mak ngan abah dan adik-adik nak balik kampung. Jadi, sebab Apit nak sekolah, kena tinggal dengan Mak Cik. tq Klik cni utk bk new window/tab ke LIVE CHAT @ RILEX di cenel #Abg H3nsem (depends on your browser settings). Seminggu, lukanya kote aku masih belum sembuh betul lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “mak cik mandi berkemban”